Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо

...
 Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо
Коментари Харесай

Георги Валентинов: Знам на 100%, че Златка спеше с Благой, докато уж ми е гадже!

 „ Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е почнала още до момента в който тя е била с мен. Това е кофтито в цялата работа “. Тези самопризнания направи някогашният на русата изкусителна Георги Валентинов в подкаст, който бързо се популяризира в интернет.

Както е известно, Валентинов предложи брак на Златка на сцената на шоуто „ Като две капки вода “. До женитба обаче по този начин и не се стигна, тъй като звездната двойка се раздели. А месеци по-късно Райкова се хвърли в обятията на Джизъса. „ Аз съм индивидът, които се раздели със Златка. Аз споделих край. Просто усещах, че тя не е откровена и ми изневярава. След няма и месец ми се обади другар и ми сподели, че ги е видял да упражняват дружно с Благой във фитнеса на „ Царско село “. Според мен са почнали да се срещат най-малко 4-5 месеца по-рано ", прибавя Валентинов.

Именно поради кражбата на секси силиконката ММА боецът и Благо, с който бяха доста близки, прекратиха другарството си. И по този начин до началото на тази година, когато изненадващо двамата се озоваха в „ Сървайвър “. На самотния остров мачовците се прегърнаха и си простиха.



Жоро Валентинов и Благой Георгиев си простиха в " Сървайвър "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР